KVO koud gepakt in laatste minuten tegen Moeskroen (2-2)

Twee minuten stand houden was er nodig om de eerste overwinning sinds augustus binnen te halen, maar Moeskroen dacht er anders over en scoorde in de 93 ste minuut de 2-2. Hierdoor blijft KV Oostende op de 14de plaats in het klassement drijven.


Het was een eerste helft om snel te vergeten. Geen goeie passing, geen snelheid en geen creativiteit bij beide ploegen. Uitgespeelde kansen waren dan ook zeer schaars en de kansen die er al kwamen werden veroorzaakt door onnodige fouten in de verdediging van KVO. Net wanneer iederen dacht dat we met 0-0 de rust in gingen gaan, kwam KVO 5 minuten voor rust op voorsprong. Jonckheere zijn doelpoging werd nog geblokt door Vasic maar Fahsion Sakala was goed gevolgd en kopte zo de 1-0 binnen. Cedric Omoigiu was nog gevaarlijk maar een mooie redding van Dutoit hield hem van de gelijkmaker.


KVO begon goed aan de tweede helft, maar het was toch Moeskroen dat de gelijkmaker wist te scoren. Invaller Stipe Perica zijn doelpunt werd eerst nog afgekeurd maar na tussenkomst van de VAR werd de 1-1 toch goedgekeurd. In de 74ste minuut kreeg KV Oostende een strafschop na handspel van Queiros. Na tussenkomst van de VAR werd de strafschop bevestigd en zette Ari Skulason deze feilloos om. Net wanneer iedereen dacht dat de 2-1 overwinning binnen was, werd KVO koud gepakt in blessuretijd. In de 92ste minuut kreeg Moeskroen nog een vrije trap en kopte Stipe Parica de 2-2 voorbij Dutoit. Wat een groot feest had moeten worden, werd een bittere pil voor spelers, trainers en supporters. 

 

Scheidsrechter: Jasper Vergroote - Stadion: Versluys Arena

 

Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account